Private banking – för dig som vill förvalta kapital

Inom private banking kan du med en förmögenhet eller kapital få hjälp med viktiga områden som pension och försäkring. Detta ska inte underskattas och kan göra stort skillnad för din förvaltning och framtid. Inom diskretionär förvaltning så finns tjänster inom fonder och ränteförvaltning och även heltäckande förvaltning som stiftelseförvaltning. All förvaltning går att skräddarsy efter dina önskemål och behov med hjälp av www.privatebankings.se.

Pension och försäkring är två viktiga områden inom private banking. För dig som har ett stort kapital eller en förmögenhet så är pension en mycket viktig del. För pensionen är det viktigt med en flexibel förvaltningsform där målet bör vara att avkastningen ska vara både stabil och positiv. Andra saker som många värdesätter inom områden pension inom private banking är att försäkringsskalen ska vara flexibla och transparens gällande avgifterna. Själva grunden i en bra pensionslösning är att din rådgivare inom private banking kan ge dig kvalitativ rådgivning och engagemang. Andra saker som många kunder uppskattar är fri flytträtt och tillvalsförsäkringar och tillvalstjänster i massor. En pensionsanalys bör vara behovsdriven. Det betyder att du som kund bör ha en heltäckande plan för din pension. Det handlar inte enbart om att du måste ha nått en viss nivå när du går i pension utan även om vad som händer innan och efter pensionen. En rådgivare inom private banking kommer att hjälpa dig att få en heltäckande pensionslösning istället för att fatta ett beslut av engångskaraktär.

Diskretionär förvaltning

Du kan få fondportföljer i olika riskklasser. Du kommer tillsammans med din rådgivare fram till den nivå av risk som du känner dig bekväm med och ditt kapital placeras sedan därefter. De felsta har inte tid eller möjlighet att bevaka alla fonder som finns i dagens fondutbud. Din rådgivare inom private banking tar hand om både bevakning och förvaltning och tar hand om din portfölj och den dagliga handeln. Även ränteförvaltning ingår i området diskretionär förvaltning. Inom detta område handlar det om direktägda investeringar i företagsobligationer. En sådan typ av förvaltning är mycket effektiv. Inom private banking kan du även få hjälp med stiftelseförvaltning eller såklart skräddarsydda förvaltning som passar just din specifika önskemål.