Det är mycket vanligt att man som låntagare betalar höga avgifter för sina lån. Ofta kan detta undvikas genom att lägga ihop sina lån i ett omstartslån, och på så vis sänka räntan. Hos Likvidum.se kan man kostnadsfritt jämföra olika långivare för att hitta det bästa erbjudandet. Kunder hos Likvidum får också tillgång till kostnadsfri rådgivning så att man kan känna sig säker på att man får bästa möjliga service.

Låneförmedlare för privatlån

Likvidum.se har sitt fokus i privatlån och har god kunskap om hur olika bankers villkor ser ut. De hjälper helt enkelt till att koppla ihop sina kunder med olika långivare. På så sätt kan man jämföra flera olika erbjudanden och hitta det billigaste. Som låneförmedlare verkar Likvidum som en mellanhand mellan sina kunder och långivarna. I stället för att man söker lån hos flera olika långivare samtidigt kan man göra en enda ansökan och sedan välja bland erbjudanden.

Jämför olika långivare

När man behöver ta ett lån är det lätt att acceptera villkoren hos första bästa långivare. Det är dock en god idé att se över olika långivares villkor och kostnader och jämföra dem innan man bestämmer sig. De lån som Likvidum förmedlar är lån utan säkerhet vilket innebär att man inte behöver sätta något i pant för att ta lånet. Tjänsten fungerar dessutom så att bara en kreditupplysning behövs, och man slipper riskera att sänka sitt kreditvärde. När man jämför sina lån genom Likvidum.se sker det kostnadsfritt och utan att man behöver binda upp sig till någon tjänst.

Samla lån hos Likvidum.se

För att få ner månadskostnader för flera lån kan man samla ihop dem, till ett samlingslån eller hopbakslån. Det finns massor av fördelar med att samla sina lån i ett större lån:

  • Lägre ränta
  • Lägre avgifter
  • Mer kontroll över privatekonomin

Att genom Likvidum.se samla ihop sina lån är ett bra alternativ om man vill slippa dyra avgifter och onödigt hög ränta. Dessutom samlas lånen på en enda faktura vilket ger mer kontroll över privatekonomin och minskar risken för att missa en betalning. Genom att jämföra olika samlingslån kan man hitta det billigaste alternativet.